EDUCACIÓ INFANTIL INFORMA

A aquest full informatiu hi trobareu una sèrie de recomanacions-normes que facilitaran l’estada a l’escola i l’aprenentatge dels vostres fills i filles.

Motxilles: Petites i sense rodetes que es puguin penjar al penjador. Només són per dur la carmanyola amb el berenar, la cantimplora o botella reutilitzable i les circulars.

Sabates: Sense cordons, amb velcro; que es puguin posar i llevar fàcilment.. És fonamental per al treball de l’autonomia personal.

Roba: Còmoda i sense cinturons evitant retranques i botons mals d’embotonar. Així es permet el moviment lliure dels infants i afavoreix l’autonomia a l’hora d’anar al bany.

És necessari que tenguin uns calcetins de psicomotricitat.

Abrics i bates: Han de tenir una ansa al coll prou ampla per a què es puguin penjar al penjador.

Bates: És necessari tenir una bata a la classe amb una goma als punys i una ansa al coll per poder penjar-les.

Berenars: L’escola segueix un programa de salut i alimentació. Recomanam que els/les alumnes duguin berenars variats, sense abusos de dolços i evitant la bolleria industrial (pa de llet, bollicaos”, etc.). A l’escola no duim begudes de refresc, altres amb tetrabrik ni iogurts líquids.

Cal dur aigua dins la cantimplora cada dia.

El divendres berenam de fruita. Duim el berenar directament dins la carmanyola (evitau embolcalls innecessaris). Un dels objectius de l’escola és fomentar la conservació del medi i per això us demanam que eviteu l’ús d’embalatges no reciclables (paper d’alumini, bosses de plàstic, etc.),

Comunicacions:Les comunicacions escrites des de l’escola les trobareu habitualment dins la motxilla.

Les comunicacions de casa cap al centre, per poder atendre millor l’entrada de tots els infants, han de ser per escrit i han de dur-les a la mà.

Els dies de tutoria són els dijous.

Aniversaris: Cal acordar amb la mestra el que portarà cada infant per poder compartir amb els altres companys, el dia que es celebri l'aniversari a l'aula. Per favor, no dugueu “bosses”de llepolies.

Les targetes de festes d'aniversari o altres convidades “externes” es reparteixen fora del recinte escolar.

Entrades i sortides: L'hora d'entrada és a les 9:00, la sortida és a les 13:55. Us demanam puntualitat. Si un infant va o ve del metge pot entrar i sortir en qualsevol moment cal presentar justificant.

Pati: Abans de les 9:00 i després de les 14:00 no es poden fer servir les bicicletes del pati d'infantil.

Joguines: Les joguines que duim de casa són per compartir, l'infant n'és el responsable.

Sortides: És important que durant les sortides (excursions, curses, rua, festes,...) els familiars permetin que l'activitat pugui discórrer amb tota normalitat, evitant fer intervencions o tenir conductes que suposin una interferència.

Els infants han de portar els diners, per pagar les sortides o altres activitats, juntament amb l'autorització , dins una bosseta reutilitzable amb el nom posat.

Participació: Les notícies, les sorpreses, els projectes, els contes....són la millor excusa perquè els vostres fills participin directament en la dinàmica diària de l'aula i de l'escola.

Polls i malalties infeccioses: Preneu les mesures oportunes i necessàries per evitar que els vostres fills i filles puguin contagiar als altres companys.

Benestar de l'infant: Perquè un infant se senti content i feliç a l'escola és primordial haver descansat bé durant la nit i haver berenat bé.

ATENCIÓ: ÉS MOLT IMPORTANT QUE TOT EL MATERIAL PERSONAL

DE L'INFANT DUGUI EL NOM POSAT